e-deon.net serà l’agència de comunicació del primer Congrés Mundial de Coaching Esportiu de Barcelona

logo-congresoL’agència de Comunicació i Màrqueting, amb seu a Sant Cugat del Vallès, serà la responsable de dirigir i gestionar la comunicació d’aquest esdeveniment internacional, que per primera vegada es desenvoluparà a la capital catalana, del 19 al 21 de juny. 

Aquest primer Congrés Mundial de Coaching Esportiu de Barcelona neix per donar resposta a la demanda d’una indústria en creixement (la segona amb més creixement del món des del 2006, segons un estudi de International Coaching Federation).

L’equip de professionals d’e-deon.net s’encarregarà de la relació amb els mitjansde comunicació i la difusió externa de tots els actes i conferències que es desenvoluparan al Congrés. Per poder dur a terme aquesta tasca es combinaran estratègies on i off line, com elaboració de notes de premsa, creació de perfils a xarxes socials, anuncis, seguiment en directe via streaming... 

Tant l’agència com els organitzadors del Congrés Mundial de Coaching Esportiu creuen que el coaching permet aconseguir importants resultats, molt visibles, per a afrontar crisis o reptes que requereixen grans esforços. Per a e-deon.net aquest Congrés Internacional és una oportunitat per seguir demostrant la importància de l’estratègia comunicativa i la seva correcta gestió, amb l’objectiu d’aconseguir els resultats desitjats.

Per aquesta primera edició del Congrés el principal objectiu serà el de convertir-lo en un referent internacional per al desenvolupament professional i la formació complementària d’entrenadors, esportistes i professionals de l’àmbit esportiu.

Aquest primer Congrés Mundial de Coaching Esportiu tindrà lloc del 19 al 21 de juny al Power8 Stadium de Cornellà de Llobregat, actual seu del RCD Espanyol de Barcelona.

Més informació al web del Congrés