Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Articles

Rendibilitzar espais amb Social WiFi

wifiRendibilitzar espais és una tasca que afecta a moltes professions. Arquitectes, constructors, restauradors, hotelers, gimnasos, comerços locals, grans superfícies, clíniques sanitàries, etc.

Tots ells tenen en comú l’oferiment d’espais on els seus clients han de passar-hi estones agradables. Hi ha exemples molt bons, des del famós “aparca marits” en un centre comercial de Barcelona, una zona chill out a un gimnàs de Madrid o un bon racó de lectura temàtica a un hotel d’Andorra. Tots aquests espais han estat pensats per satisfer els desitjos dels usuaris i molt provablement, tots ells, oferiran connexió WiFi de franc a tots els usuaris.

 

Les pimes a les xarxes socials

pime-social-mediaEl 46% de les pimes encara no tenen cap perfil a les xarxes socials. Segons un estudi de SAGE sobre les TIC, les petites i mitjanes empreses sovint van per darrera de les grans marques en adopció de tecnologia, fet força evident si tenim en compte que la majoria de pimes no disposen de tants recursos, temps o professionals, com les grans empreses.

L'agència de marketing de Sant Cugat, e-deon.net, al Congrés estatal de Centres de Negoci

ACNAquest divendres 15 d'octubre ha tingut lloc a Madrid, a Torre Espacio, el Congrés Estatal de Centres de Negocis  organitzat per l'Asociación española de Centros de NegociosDues empreses de Sant Cugat hi han tingut presència, SC Trade Center en condició de centre de negocis associat i e-deon.net, com a ponents i empresa que ofereix serveis al sector.

Ofertes Community Manager

Responsable de comunitatVolem ser la vostra agència de Comunicació i Màrqueting i és per això que per aquest mes de setembre oferim preus especials a petites i mitjanes empreses.

Tenim el Community Manager que necessites. Deixa de buscar i confia en els nostres professionals. Des de les nostres oficines de Girona i Sant Cugat del Vallès ens arremangarem i treballarem colze a colze amb els professionals de la teva empresa.

e-deon.net segueix creixent amb la nova oficina de Girona

girona2Des d’aquest mes de maig la nostra agència compta amb una nova seu situada al Parc Científic i Tecnològic de Girona. Des de les oficines gironines en Xavier Morlans (Moorly) coordinarà i gestionarà totes les accions de tecnologia i disseny de la nostra cartera de clients. 

Aconsegueix un bon contingut únic i millora el teu posicionament web SEO

seo-e-deonA dia d'avui, tot aquell interessat en la captació de públic per a la seva pàgina web ha de tenir en compte una sèrie de factors, per exemple el propi disseny de la pàgina. Tan important com això, és també, el generar contingut únic, ja que serà un dels factors finals que condicionarà el posicionament web SEO.

Mark Zuckerberg: “Connectar a les persones és el que feia, faig i seguiré fent”

facebook22“Sempre he volgut connectar a les persones. Quant de petit, els meus companys es barallaven entre ells, a mi el que em preocupava era que es portessin bé. Connectar a les persones és el que feia, el que faig ara amb Facebook, i el que seguiré fent”. Així, va concloure Mark Zuckerberg la seva última sessió de preguntes i respostes, que no va tenir lloc a Estats Units com és habitual, sinó en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el passat 4 de març. Sí, el dia següent del seu sopar amb Shakira i Gerard Piqué.

5 avantatges de vendre productes i serveis en línia

prestashopJocs, peces de cotxes, llibres electrònics, pel·lícules, música, dissenys gràfics i aplicacions informàtiques. Assessorament, formacions, experiències. Tot això o molt més són productes digitals que es poden vendre per internet.

e-deon.net serà l’agència de comunicació del primer Congrés Mundial de Coaching Esportiu de Barcelona

logo-congresoL’agència de Comunicació i Màrqueting, amb seu a Sant Cugat del Vallès, serà la responsable de dirigir i gestionar la comunicació d’aquest esdeveniment internacional, que per primera vegada es desenvoluparà a la capital catalana, del 19 al 21 de juny. 

Google re-descobreix els continguts de Twitter

Si jo escric alguna cosa a Twitter, la piulada pot trobar-se en una recerca realitzada a Google? La resposta varia segons el moment en què es faci la pregunta. Fa un temps, els tuits sí que podien trobar-se; més endavant, els continguts de Twitter van deixar d'estar disponibles per al motor de cerca; i des de principis de 2015, tornen a estar localitzables. 

TOP