ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Social WiFi by e-deon.net

social-wifi-e-deonSocial WiFi by e-deon.net

Amb el nostre servei de Social WiFi by e-deon.net podràs augmentar el nombre de seguidors a les xarxes socials oferint als teus clients el nostre servei al qual, per connectar-se, hauran d'entrar amb una de les seves comptes de:

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • e-mail

Quan els usuaris es connectin al teu Social WiFi by e-deon.net podràs obtenir el seu; correu electrònic, nom i cognoms, sexe, edat, foto... 

La connexió que oferiràs sempre serà en obert, sense contrasenya, facilitant que els clients es connectin d'una manera molt ràpida. A més, amb Social WiFi by e-deon.net evitaràs els problemes de seguretat que comporta donar la contrasenya del WiFi.

Amb el temps tindràs una base de dades de la gent que ha estat al teu establiment, augmentant el teu CRM o base de dades de clients de forma automàtica perquè puguis llançar promocions, ofertes, campanyes de fidelització...

Amb Social WiFi by e-deon.net aconseguiràs likes, followers i SEO Un cop connectats, podem suggerir als usuaris que et segueixin a les xarxes socials i d'aquesta manera, convertiràs als teus clients reals en seguidors del teu negoci a cada xarxa social.

Si fan servir Google+, faran likes a la teva pàgina web amb el que el teu posicionament a Google millorarà.

El nostre equip t'ensenyarà a administrar el Social WiFi by e-deon.net però si ho desitges també et podrem oferir el servei Full Social WiFi by e-deon.net amb el qual el nostre Free WiFi Man configurarà i administrarà l'eina lliurant un rapport a final de mes on s'expliquin les dades aconseguides i proposant noves accions.

El servei de Full Social WiFi by e-deon.net només és recomanable a empreses que disposin de Community Manager o Estratega Digital.

TOP