ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Benzinera PETROPRIX

Benzinera PETROPRIX

EXEMPLE NOTA DE PREMSA:

Inauguració de la primera benzinera Low Cost de Sant Cugat.

Amb aquesta nova obertura de la empresa Petroprix, Sant Cugat del Vallès acull, avui 12 de novembre, la primera benzinera low cost de la localitat, vuitena de la companyia.

Sant Cugat del Vallès, 06 de novembre de 2014. Sant Cugat constarà, avui 12 de novembre, d’una benzinera low cost amb la millor tecnologia del mercat i estarà situada a l’entrada del polígon Sant Joan al costat de la Autopista A7.

Petropix, que té una de les seves seus a Sant Cugat del Vallès, està en ple creixement, amb un gran número de projectes a tota la Península. Amb aquesta nova obertura, Sant Cugat del Vallès serà la vuitena benzinera en funcionament de la companyia i, a Catalunya, es sumarà a les de Castellar del Vallès, Rubí i Granollers.

La benzinera, que s’inaugurarà avui a Sant Cugat del Vallès, serà d’autoservei i constarà amb personal en l’horari d’obertura comercial per donar la millor atenció als usuaris. La benzinera, consta de tres sortidors, el que permetrà el subministrament simultani a 6 vehicles. A més, donada la seva proximitat a la Autopista A7, consta amb un sortidor addicional d’alta capacitat per vehicles industrials.

El responsable de la empresa, Manuel Santiago, indica que els eixos del servei són la qualitat i la tecnologia. Per aquest motiu, Petroprix ha desenvolupat una tecnologia exclusiva i innovadora en el sector de les benzineres que consisteix en un sistema de reconeixement de matrícules que interactua amb una aplicació, disponible en Android i Apple, amb múltiples funcionalitats com; el registre de tots els proveïments, l’enviament automàtic de les factures i el reconeixement del combustible del vehicle, a més d’altres funcions. Respecte a la qualitat, l’empresa consta amb acords de subministrament amb les principals petroleres, el que permet oferir els preus més competitius de la zona, garantint que el combustible es de màxima qualitat.

 

Desenvolupament del projecte
  • Redacció notes de premsa
  • Contacte amb mitjans de comunicació
  • Assessorament 2.0
  • Gestió publicitària
TOP