ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Promoció Acribis Group

Promoció Acribis Group

La següent campanya la vam fer per Acribis Group, un consolidat cluster empresarial amb seu a Sant Cugat del Vallès, per captar nous clients d'arreu de l'estat.

El client ens va demanar que volia fer una campanya molt personalitzada, original i atrevida. De les propostes que vam idear, finalment la campanya que li va agradar més va ser aquesta que us ensenyem aquí sota: 

Desenvolupament de la campanya:

L'objectiu de la campanya consisteix en que el client potencial rebi un sobre corporatiu d'Acribis Group amb el seu nom. Dins el sobre es troba una carpeta corporativa confeccionada amb materials d'alta qualitat. En obrir la carpeta s'ha de treure un enginyós clip corporatiu, descobrint així, que el mateix clip es una memòria USB de regal (dinns també te la presentació en format digital).

Seguidament l'usuari o client potencial es troba amb un petit "punt de llibre" amb el missatge "Et convidem a un cafè mentre llegeixes la nosta presentació" i una moneda d'Euro enganxada de regal.

Finalment la presentació també personalitzada amb el nom del client, està impresa a color amb paper artesanal donant una útima pinzellada de qualiat i detall.

Disseny de la presentació:

 

 

TOP