En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

A e-deon.net sabem que tots sols no podem canviar el món però tenim clar que sí que podem contribuir en fer-lo millor.

Entenem que la nostra responsabilitat empresarial consisteix en generar valor econòmic als nostres clients i al mateix temps però, a mitjà i llarg termini, valor social. És per això que pretenem donar a conèixer l’ús de les bones pràctiques en el sector de la comunicació i el màrqueting, treballant en contacte constant amb els mitjans de comunicació, amb altres periodistes, els propis clients i els seus stakeholders i la societat en general.

Creiem que la responsabilitat és un valor clau a l’hora de generar confiança i a e-deon.net tenim molt present que sense aconseguir la confiança dels nostres clients no podem treballar.
Volem que les diferents empreses i institucions perdin la por a l’outsourcing. Sabem com fer-ho i és per això que en tots els nostres projectes oferim un servei professional orientat a l’obtenció dels objectius dels nostres clients.

e-deon.net col·labora amb diferents Universitats i escoles de formació, com la Universitat de Girona, IESE Business School, Universitat Abat Oliba, Universitat Ramon Llull, Patronal CECOT, Unió Empresarial de l’Anoia, CECABLE, etc.

TOP