En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Motius per utilitzar Twitter a l'empresa

twitterempresaAl nostre país com a la nostra ciutat, les pimes (petita i mitjana empresa) són cabdals per a la generació de riquesa, per a la construcció d’un teixit empresarial saludable i per establir en general una comunitat dialogant educada en la cultura de les transaccions, tant comunicatives com econòmiques.

Els negocis del nostre país han evolucionat durant els anys al mateix temps que ho han fet els ciutadans, però sovint molts desconeixen eines que ens faciliten el dia a dia a les empreses, als professionals o als particulars. Són eines com Twitter, una xarxa social de microblogging que actualment compta ja amb més de 550 milions d’usuaris arreu del món. Una dada important que cal tenir en compte, ja que alguns dels nostres clients potencials poden ser usuaris molt actius a Twitter, no creieu?

Bé doncs, com que sovint ens pregunten sobre Twitter a la nostra agència de comunicació, e-deon.net, hem volgut preparar un argumentari per justificar que la presència de les pimes a Twitter és gairebé obligada.

Twitter ens permet donar a conèixer les nostres empreses, pot jugar el paper d’altaveu, a més de ser una de les xarxes socials que, per la seva bona reputació, Google la posiciona entre les primeres cerques. També pot ser una bona via d’atenció al client però, sobretot, una bona eina per generar tràfic a les nostres webs, sempre i quan, generem contingut amb valor afegit que defugi de la simple oferta o promoció. A banda d’ajudar-nos a fer arribar la nostra informació allà on volem, també ens ajuda a escoltar altres públics com poden ser clients, possibles clients, empreses, competència, referents del sector...

Els nostres clients estan farts de parlar de preus, d’ofertes de 3x1 o de possibles trampes al jugar amb tants per cents. Volen informació veraç, de qualitat, i nosaltres, tots els professionals dels diferents sectors, tenim la clau per a oferir el que el nou client busca, experiència i professionalitat en cada un dels sectors demandats.

Twitter pot ser una oportunitat per consolidar o ampliar els nostres negocis. Us la recomano profundament i us asseguro que no hi tinc accions!

Article publicat al Tot Sant Cugat

TOP