En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

L’externalització de serveis com a clau econòmica empresarial

externalitzacio-serveis-empresa-previa

Durant el desenvolupament de les funcions professionals, qualsevol empresa bé sigui pime o gran empresa, s'ha d'enfrontar en algun moment a les exigències socials i realitzar tasques de comunicació i màrqueting, per les quals s'ha de definir una estratègia pròpia i efectiva.

És en aquest punt on entra en joc una variable de gran rellevància que marcarà el transcurs d'aquestes tasques: crear un departament propi o externalitzar-ho? Al context actual de crisi econòmica, la segona opció és la que s'ha desenvolupat amb més efectivitat, sobretot si no es tenen recursos econòmics per a la contractació de personal.

Però, quins són realment els avantatges d'externalitzar un servei de comunicació i màrqueting? Enumerem alguna d'elles:

 

- El cost inferior d'externalitzar aquest servei resulta més assequible que tenir empleats propis.

- Tens a un equip de professionals que sempre serveix de recolzament en qualsevol cas.

- Homogeneïtzaràs la imatge de la teva empresa, tant internament com externament, en disposar de professionals especialitzats en àrees com la de disseny gràfic.

- De cara als clients, les agències tenen una perspectiva molt especialitzada del mercat en treballar amb diferents tipus de clients i empreses, de manera que sempre té treballadors específics per a cada àrea. Això també és positiu per a la cerca de contactes o clients potencials en generar forts vincles de networking.

- Et relaciona amb el teu entorn, tant amb clients com amb proveïdors, creant o millorant la reputació online i aportant una visió externa que serveix de feedback per a la pròpia empresa.

- Monitoritzaràs el que es parli de tu i de la teva empresa a internet.

- La flexibilitat de les agències permet disposar de suficients recursos davant tasques més grans com a grans esdeveniments o el llançament de nous serveis.

- És la solució a qualsevol necessitat comunicativa, ja que els diferents professionals que formen l'agència poden barrejar més opcions davant les diferents adversitats.

El que hi ha tenir clar és que la labor de comunicació és fonamental a l'èxit dels negocis. Per això, encertar amb l'elecció de l'agència és clau. El més recomanat és seleccionar-ne alguna que entengui la seva cultura empresarial i que comparteixi les dificultats que ha hagut de superar en els primers anys de vida del negoci.

 

I vosaltres, teniu aquest servei externalitzat o dins de la vostra empresa?

 

TOP