En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Pokémon Go: més que una app, un negoci per a tots

pokemon-go-app-edeon

Més enllà de l’anècdota de trobar persones a llocs insospitats com la façana de l’hotel Arts a Barcelona en busca i captura d’una criatura monstruosa virtual, no oblidem aquest important apunt, el que és cert és que l’aplicació de Nintendo, Pokémon Go, presenta cada cop més beneficis per a les empreses al món real; per a tots aquells que saben explotar l’ús i la fama d’aquest invent de Niantic, l’empresa tecnològica presidida per John Hanke que ha fet de Pokémon Go la aplicació més descarregada en els últims anys, superant Whatsapp i Snapchat.

Aquest negoci, més que viable per a Nintendo, ideòloga de la aplicació, per a Niantic, que la ha desenvolupat i per a App Store i Google Play, com a venedores; sembla disposat a repartir els seus beneficis amb aquelles empreses que estiguin interessades en participar de la febre Pokémon i servir-se de les seves eines per captar més clients.

Entre les oportunitats que ofereix aquesta invenció tecnològica, es troba la possibilitat de convertir els establiments en poképarades o, el que és el mateix, emplaçaments en els quals els jugadors poden anar a fer-se amb els productes que els permeten caçar pokémons, com l’encens que atreu a les criatures fins el lloc i facilita la seva caça. Una altra de les possibilitats és fer del local un gimnàs pokémon, és a dir, la seu de combats entre pokémons i usuaris on hi van desenes i inclús centenars de jugadors per a enfrontar-se els uns als altres y aconseguir liderar la zona.

Ambdues accions doten de major visibilitat el teu negoci, fent que les visites s’incrementin i que les vendes també creixin. Un clar exemple d’això és un restaurant de menjar italià de Long Island, Nova York, L’inizio Pizza Bar, el responsable del qual assegura que el cap de setmana posterior al pagament de 10 dòlars per a activar el “mòdul de cimbell” de l’aplicació, el que va suposar un augment de les visites dels jugadors de Pokémon Go al local, va obtenir un 75% més de vendes.

Així doncs, si es desitja convertir el local propi en poképarada és necessari saber que la inversió funciona tal com ho fan en l’actualitat els anuncis a Google, amb el cost per clic; la única diferència és que, en el cas dels pokémons, el cost és per cada visita que es realitza al lloc. No sabem si Satoshi Tajiri, creador de Pokémon, va intuir allà pels anys 90, quan convertia la seva passió infantil pels insectes en un videojoc, l’èxit que ara, després de més de 20 anys, caçar i col·leccionar criatures virtuals està tenint a tot el món. El que sí està clar és que la idea que va quallar a la seva ment com un somni, ha transcendit completament els límits de la imaginació i els seus efectes són a dia d’avui més que palpables, en l’adrenalina de ser el que més nivells supera, com a jugador, i a la butxaca, en el cas dels empresaris.

TOP