En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Les pimes a les xarxes socials

pime-social-mediaEl 46% de les pimes encara no tenen cap perfil a les xarxes socials. Segons un estudi de SAGE sobre les TIC, les petites i mitjanes empreses sovint van per darrera de les grans marques en adopció de tecnologia, fet força evident si tenim en compte que la majoria de pimes no disposen de tants recursos, temps o professionals, com les grans empreses.

Tot i això, les petites i mitjanes empreses estan millorant considerablement la seva visibilitat online a l’estat espanyol. Un 46% de les petites empreses encara no tenen xarxes socials, quelcom que no es correspon amb els hàbits de consum dels clients, que constantment estan recorrent a les xarxes socials per a conèixer productes i serveis.

Fa tres anys només 1 de cada 4 pimes disposava d’un perfil actiu a les xarxes socials. Avui ja són 1 de cada 2, i concretament el 46% de les pimes aposten per Facebook, un 14% per Twitter, el 8% per Linkedin, i altres com Instragram o Pinterest el 5%.

Les empreses han d’utilitzar les xarxes socials com a via de comunicació amb els seus clients. No només per a oferir els seus serveis, sinó per a mantenir-los informats i teixir un canal directe d’atenció al client. Sembla que poc a poc les pimes s’estan posant les piles i aposten per la comunicació digital. Les xarxes socials ja són part del dia a dia de moltes empreses però la botiga online, encara té molt camí per recórrer.

Només 1 de cada 10 empreses tenen botiga online. Aquest últim any, a l’estat espanyol, ha hagut un increment del 29,2% i la tendència sembla que vagi per aquest camí. Cada cop són més les empreses que aposten per l’e-commerce però encara hi ha molt camí per recórrer. Només el 8% de les empreses amb menys de 10 treballadors té una botiga online, i el 15% les empreses amb més de 15 treballadors. Tot i això, cal tenir molt clar quin negoci pot potenciar les seves vendes a través de la botiga virtual. Per això és important fer un bon pla de marketing on establir els camins per arribar als objectius concrets

Mentre el món avança i les empreses s’adapten a les tendències i a l’evolució dels seus usuaris, cal reconèixer que les pimes de l’estat disposen cada vegada més d’una bona presència digital a través del web. Si al 2014 només el 60% de les empreses tenien web corporativa, aquest 2015 tancarem amb més d’un 70%.

TOP