En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Aconsegueix un bon contingut únic i millora el teu posicionament web SEO

seo-e-deonA dia d'avui, tot aquell interessat en la captació de públic per a la seva pàgina web ha de tenir en compte una sèrie de factors, per exemple el propi disseny de la pàgina. Tan important com això, és també, el generar contingut únic, ja que serà un dels factors finals que condicionarà el posicionament web SEO.

A través d'un contingut clar i concís que faciliti la seva lectura i comprensió per part del públic, podrem arribar a tot tipus de públic. La inclusió d'imatges també és un bon recurs per facilitar la transició entre línies i és un factor que, per posicionar-se, Google té en compte a causa del seu caràcter diferenciador.

De tota manera, si la informació no té interès no ajudarà a que aquesta sigui compartida i podria perjudicar el nostre posicionament web SEO.

Punts per crear bon contingut

A partir d'una idea clara sobre el que es vol escriure, s'ha de concebre un text entretingut, ben fonamentat i, per descomptat, escrit per un mateix. D'aquesta manera s'observarà les particularitats del redactor, donant peu a un tipus de redacció que es convertirà en característic del redactor i li donarà un toc especial als nostres textos, que sempre tindran un mateix estil.

La inclusió de contingut duplicat d'altres webs, com fòrums i altres, ha de ser evitat a tota costa ja que pot afectar de forma negativa el nostre posicionament web. Recordeu: text 100% original.

Per evitar els continguts duplicats cal ser coherent i distribuir els continguts amb cautela. Un ha d'assegurar-se que cada lloc que comparteixi el teu contingut inclogui un enllaç que els porti a l'original. També ha d'evitar la repetició d'expressions, utilitzant l'eina d'organització i paràmetres, on li especifiquis a Google les URL's que vols que utilitzi.

Com hem dit abans, acompanyar el text amb imatges aconseguirà donar-li més rellevància al text i, possiblement, aconseguirà atreure més clients a la nostra pàgina. És per això que hem d'intentar promoure el nom de la de web de la manera més creativa que puguem trobar, així com recolzar-nos en les xarxes socials més usades avui en dia per donar-nos a conèixer internacionalment.

L'últim punt és la recomanació d'evitar cedir davant els grans textos com blocs i de diferents fonts, ja que ocasiona poca credibilitat en els teus textos i possiblement et delatarà davant els teus lectors sobre la procedència del contingut.

Carlus Cardona
Periodista e-deon.net

TOP