5 avantatges de vendre productes i serveis en línia

prestashopJocs, peces de cotxes, llibres electrònics, pel·lícules, música, dissenys gràfics i aplicacions informàtiques. Assessorament, formacions, experiències. Tot això o molt més són productes digitals que es poden vendre per internet.

Si estàs pensant en vendre productes per internet, repassa aquests breus consells: pot ser la jugada perfecta per al teu negoci!

Estoc il·limitat

Els productes digitals (música, dissenys, llibres) tenen l'avantatge que mai estan "sense estoc". Si el client està interessat en comprar-lo, pots vendre ràpidament. Però si el teu producte és tangible pots organitzar-te per no haver de guardar en el teu magatzem, pots gestionar la compra enllaçant client i fabricant.

Baixos costos

Els costos d'inventari poden suposar fins a un 75% del preu d'un producte de venda al detall. No obstant això, si crees tu mateix un producte digital (per exemple, si escrius un llibre i el vens en línia), tu cost d'inventari baixa a 0 €! No hi ha dubte que reduiràs notablement el cost d'obertura de la teva botiga en línia.
Però retallar el cost de l'inventari no és l'única forma d'estalviar. Sense inventari físic, també elimines els costos d'enviament, emmagatzematge i gestió d'estoc. En cas que estiguis venent un producte digital. Si l'article és tangible sempre hi haurà un cost d'enviament.

Mercat internacional

Els productes digitals no s'enfronten a obstacles com les restriccions d'enviament o duaneres. Si vens productes descarregables, no importa el lluny que estigui teu client: pots arribar a qualsevol que tingui accés a Internet! És cert que per als productes tangibles sí que ens trobem obstacles com les duanes, però faciliten la compra, el coneixement de detalls del producte, el seguiment de l'enviament, entre moltes altres avantatges, perquè les comandes nacionals i internacionals són molt similars.

Horari de treball flexible

És clar que tenir el teu propi negoci et dóna moltíssima llibertat. Amb una botiga online pots fixar el teu propi horari i treballar quan i on vulguis. Les comandes dels clients es "s'envien" virtualment o s'envien de forma ràpida i automàtica. Aquesta automatització ens porta a la següent avantatge.

Sistema automatitzat

Amb eines com Prestashop podem configurar i assegurar que el sistema funciona correctament. Configurem les botiga amb les necessitats de cada client; si disposen de magatzem, si la comanda ha de gestionar amb el fabricant, amb el distribuïdor, preguntar per la satisfacció del client ...

En conclusió

Fent venda online no t'hauràs de preocupar per l'estoc, reduiràs els costos d'inventari, enviament i emmagatzematge. Arribaràs a mercats internacionals sense problemes, treballaràs quan i on vulguis i les funcions automatitzades faciliten la venda