En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Cotó fluix i estratègia

EstrategiaL’entorn digital ens brinda moltes oportunitats per millorar els nostres negocis.

Sovint, però, la quantitat d’eines de gestió, les múltiples i diverses interpretacions de resultats poden dificultar la presa de decisions.

A l’entorn digital les estratègies poden ser molt variades, de la mateixa manera que en una campanya de màrqueting tradicional, però en realitat, per assolir l’èxit només cal marcar-se un objectiu i dissenyar un camí per assolir-lo.

És per això que quan s’està planificant l’estratègia cal que, de manera acurada, se seleccionin les eines que s’aniran emprant en tot el procés. Per generar visites a un portal web, per exemple, hi ha moltes accions que cal fer. Començant per generar contingut de qualitat, dinamitzar-lo, crear comunitat, atendre i fidelitzar els usuaris existents, programar accions o esdeveniments que ajudin a créixer...

Per tot això, hi ha infinitat d’eines, gratuïtes i de pagament, que facilitaran la seva consecució. Només cal que l’empresa pugui aportar valor afegit als usuaris, cridar l’atenció i fer bé la feina. Després caldrà fer la prova del cotó fluix, revisar resultats i valorar les estratègies, poc a poc, amb el cap fred i amb allò que moltes empreses no tenen; paciència.

Alguns valoraran el número de visites al portal, el número de vendes realitzades, les trucades rebudes, els formularis emplenats... I mentre tots aquests indicadors vagin evolucionant, caldrà estar-hi a sobre per revisar si cal variar o persistir en l’objectiu, el rumb i l’estratègia.

Article publicat al TOT Sant Cugat 

TOP