En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Nova imatge corporativa Associació Sant Cugat Empresarial

logo-sce-400Aquesta setmana hem publicat la nova imatge corporativa i web de l'Associació Sant Cugat Empresarial. Després de mesos de treball i de confecció d'un Pla Estratègic de Comunicació Digital hem publicat ja, el que serà un nou impuls per a l'associació santcugatenca. 

Amb un logo contundent però continuista s'ha renovat la imatge de l'associació amb objectiu de deixar una etapa de consolidació i emprendre l'aventura de seguir creixent. La imatge corporativa s'ha aplicat a tots els formats, tant és així que també s'ha confeccionat un nou portal web. 

Al nou web de Sant Cugat Empresarial s'ha volgut potenciar la interacció amb l'usuari. Per això els apartats de Notícies, Agenda i Àrea Privada dels Associats són els puntals de tot aquest paraigües comunicatiu. 

A banda d'un portal més interactiu que obre la porta a tots els associats i públics objectius, també s'ha potenciat la presència en xarxes socials, centrant-se en Linkedin, Twitter i Youtube. 

Per a la nostra agència aquesta col·laboració amb l'Associació Sant Cugat Empresarial ha estat una oportunitat per donar a conèixer el potencial de la nostra tecnologia, seguir arrelant a la ciutat i donar un bon cop de mà a construir un teixit empresarial pròsper. 

 

ic-sce-panoramica

TOP