e-deon.net aterra al Vita Entrepreneurship Center

logo-vitaDes del 1 d'octubre de 2014 l'agència de Comunicació · Disseny · Màrqueting de Sant Cugat del Vallès, e-deon.net, forma part del projecte Vita Entrepreneurship Center

 

foto-vita

El Vita Entrepreneurship Center és un ecosistema per a la promoció d'idees en grups de talent. On les idees tenen sentit i es troben les eines per al seu desenvolupament, per a fer que cobrin valor tangible, com valor social i de mercat. 

 

 

Per a l'agència santcugatenca és un pas endavant en la seva estructura i forma de treball ja que gairebé porta cinc anys organitzant-se en projectes de teletreball. Amb aquesta inserció al  Vita Entrepreneurship Center, e-deon.net pretén acabar de consolidar-se al mercat vallessà, donar un cop de mà als nous projectes d'emprenedoria de la ciutat i apostar per una nova metodologia de treball cooperatiu entre projectes de la mateixa agència. 

Les noves instal·lacions d'e-deon.net estan situades a l'edifici de Vita Entrepreneurship Center, al Camí de Can Ametller número 20, 08195 de Sant Cugat del Vallès.