Un 53.4% dels usuaris visiten per primer cop e-deon.net durant el mes d’agost.

analyticsL’informe extret de Google Analytics mostra que un 53.4% dels usuaris, que han visitat la pàgina web, ho han fet per primer cop durant el mes d’agost. Una xifra molt interessant i positiva per e-deon.net, tenint en compte l’època de l’any de la qual es tracta, ja que no és fàcil adquirir nous usuaris durant els mesos de menor nivell d’activitat laboral.

En aquest document ens permet determinar que els dies més productius han estat, els de la última setmana d’agost, assolint la quota més alta de 50 sessions en un dia. En termes més particular, la pàgina web ha rebut un total de 156 usuaris dels quals la durada mitjana per sessió ha estat de 07.43 minuts. Aquesta xifra denota que la pàgina web té un atractiu, ja sigui tant visual com informatiu, que capta l’atenció de la persona que inicia una sessió. Tots els usuaris comptabilitzats, durant el mes d’agost, han realitzat unes 268 sessions amb una mitjana de 5.53 pàgines per sessió. També, cal destacar que el número de pàgines vistes que han carregat els usuaris, visitant e-deon.net, suma un total de 1.482.

L’únic aspecte negatiu a ressenyar és el percentatge de rebot que és d’un 51.49%. Això, indica que, per algun motiu, una mica més de la meitat dels usuaris que visiten la web se’n van sense carregar ni realitzar cap altre tipus d’operació en la pàgina web de l’empresa. D’altra banda, hi ha un 46.6% que formen part d’un grup d’usuaris que ja han visitat un o més d’un cop la web de e-deon.net.

Per últim, l’informe de Google Analytics permet esbrinar quin és el territori/país des d’on es realitzen les sessions. Espanya és la primera amb 73.13% de sessions, seguida de Brasil amb 6.34% i Estats Units amb un 5.60%. Entre el top 10, també, hi figura Alemanya, Egipte, Regne Unit, França, Colòmbia i Italià amb uns percentatges de sessions que oscil·len entre el 4 i el 2 per cent. Una mostra de la internacionalització de l’empresa a nivell mundial.

Per: Oriol Marquès Anglarill