e-deon.net amb la cursa més popular de la Diada 2014

logoUn any més la nostra agència col·labora amb la Cursa Popular de Bellaterra, cursa referent de la Diada que organitza el Club d’Atletisme La Sansi. 

El proper 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva tercera cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l´EMD, la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya al 2012 i 2013, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent esport.

La tercera Sansi Bellaterra és una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la majoria dels corredors. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequia a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada de la marca Joma, amb la senyera catalana.

Per a la nostra agència no és la primera vegada que col·laborem amb aquest important esdeveniment. A banda de col·laborar amb la cursa de Bellaterra també hem col·laborat amb altres esdeveniments esportius, curses atlètiques, de 4x4...

Les inscripcions a la cursa es poden fer a www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, reglament, consells...

cursa bellaterra