En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

e-deon.net, una agència responsable i conscient de la realitat social del país

baixaL’agència de Comunicació, Disseny i Màrqueting amb seu a Sant Cugat del Vallès, e-deon.net ja ha registrat el seu domini .cat i opera indistintament amb el domini oficial .net, com amb el domini .cat (www.edeon.cat)

El web oficial de l’agència va néixer en català degut a la proximitat amb les empreses del país. Es va decidir emprar el domini .net per la seva identificació tecnològica però després dels primers anys d’evolució i amb els primers clients de fora de Catalunya es va decidir traduir el portal al castellà, idiomes que han conviscut fins a dia d’avui amb total normalitat.

En el futur el portal es traduirà a l’anglès i possiblement a altres idiomes. Es volia traduir el portal a l’anglès abans no es decidís saltar a conquerir el mercat anglès però en realitat l’agència ja ha treballat en dos projectes del Regne Unit.
Sembla que l’agència faci tard en la implementació dels seus dominis però registrar-se amb el domini .cat no és un pas enrere sinó un pas endavant per tal de normalitzar la situació empresarial i ciutadana del país. El .cat és el primer domini de primer nivell del món que representa una llengua i una cultura a Internet. És un domini innovador, segur i de gran qualitat, similar al .com o el .org però destinat específicament a la comunitat catalanoparlant.

El nostre portal està pensat i desenvolupat en català i amb aquesta iniciativa pretenem seguir consolidant-nos en el nostre mercat natural, el de les petites i mitjanes empreses catalanes.

Tothom pot tenir un domini .cat, ja sigui per identificar-se com a catalanoparlant com per adreçar-se als catalanoparlants, només cal que el web tingui continguts significatius en català. A més a més, els webs .cat estan millor posicionats als cercadors, fet que facilitarà que la nostra feina a l’adreçar-nos al mercat.

En català, a Internet, .cat. Nosaltres ja ens hi hem sumat!

TOP