En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

e-deon.net, l’agència de Comunicació i Màrqueting amb seu a Sant Cugat del Vallès ofereix serveis de formació amb descomptes per a taxistes

taxiAquesta és una iniciativa per pal·liar la crisi generada pel “cas Uber” Després de dies escoltant les queixes dels taxistes l’agència de Comunicació i Màrqueting, e-deon.net, ha decidit oferir alguns dels seus serveis amb descomptes per aquests professionals.

L’agència està oferint els seus serveis de formació en Comunicació i Noves Tecnologies amb un descompte del 20% per a totes aquelles persones que puguin acreditar que treballen o han treballat com a taxistes.

L’objectiu d’aquesta campanya és apropar a aquest Gremi els coneixements necessaris per poder treure profit de totes les eines dels Social Media, per plantar cara a la crisi i per a poder buscar alternatives a la plataforma Uber, l’aplicació mòbil que ja ha propiciat un parell de vagues a Barcelona.

Des d’e-deon.net es té clar que els taxistes no estan en contra de la tecnologia però creiem molt necessari que els taxistes coneguin els perills als que estan exposats i disposin d’eines digitals viables i eficients, que puguin ser alternativa a noves aplicacions com la d’Uber.

Aquí podeu consultar alguns dels nostres cursos

TOP