En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

L’agència de comunicació, e-deon.net, es converteix en partner d’Acribis Group

logo.acribisL’Agència de Comunicació i Màrqueting especialitzada en la Petita i Mitjana Empresa (pime) i amb seu a Sant Cugat del Vallès, e-deon.net, s’ha convertit en un dels partners estratègics del grup farmacèutic Acribis Group.

L’estructura d’e-deon.net consisteix en operar en forma de cooperativa de freelance’s dels sector del màrqueting, la comunicació i el disseny,  i ha permès als professionals que hi treballen oferir els seus serveis de forma transversal, a preus acotats i cercant sempre l’excel·lència en el tracte i en la implementació.

e-deon.net va començar a oferir serveis fa tres anys i des dels seus inicis s’ha centrat en acompanyar les pimes catalanes en el seu camí cap a l’èxit. Durant aquest recorregut ha participant en diferents projectes, entre ells el de Dictya Pharma, partner co-fundador d’Acribis Group que ha permès a e-deon.net introduir-se en el món farmacèutic.

Des de les primeres col·laboracions amb Dictya Pharma, e-deon.net ha estat treballant per a diferents empreses i institucions de l’àmbit de la salut, i és avui el moment en que s’ha convertit en partner estratègic del Grup Acribis, amb seus a Sant Cugat del Vallès i a Madrid.

Acribis Group és un model de companyia que treballa des de l’associació dels diferents partners que la conformen, conscients que la unió fa la força, sota la visió empresarial innovadora que cerca l'aportació de valor per als seus clients des del primer moment.

Per a e-deon.net formar part d’Acribis Group és una oportunitat immillorable per anar guanyant terreny i seguir creixent en estructura i cartera de clients. L’objectiu de l’agència en aquesta col·laboració serà la de convertir-se en alternativa de les agències tradicionals, potenciar la comunicació de les empreses i cercar noves vies per a aconseguir l’èxit del tots els projectes dels clients.  

Acribis Group

TOP