En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Dia Mundial de la Diabetis - Nota de premsa

Logo.DiaMundialLa diabetis afecta al 13% de la població de l’Estat espanyol, de més de 18 anys, i la seva qualitat de vida empitjora per la crisi.

Aquest proper dijous, 14 de novembre, és el dia Mundial de conscienciació de la diabetis. Gairebé dos cents països d’arreu del món es recolzen mútuament per donar suport a una campanya massiva que pretén donar visibilitat a totes aquelles persones que pateixen la malaltia i a les que tenen risc de desenvolupar-la en un futur. Al món es calcula que 350 milions de persones pateixen la malaltia de la diabetis. A l’Estat espanyol un 13% dels ciutadans majors de 18 anys pateixen diabetis i una gran part de la població encara no ho sap ni és conscient que té el risc de patir-la.

L’Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) fomenta la qualitat de l’assistència pública i en moments difícils com l’actual, amb retallades en sanitat, s’adona que l’Administració Pública “indueix a la reutilització d’agulles, un material que està pensat per un sol ús” i que pot afectar la qualitat de vida dels malalts per ser causant de possibles hipertròfies, hematomes...

A banda de donar veu als malalts que veuen empitjorar la seva qualitat de vida, l’Associació actualment està impulsant una campanya de conscienciació 2.0 que pretén compartir amb el màxim de gent possible, per la xarxa, una esfera blava que simbolitza el suport i l’esperança per a tots aquells que pateixen la malaltia de la diabetis.

És per això que l’ADC vol aprofitar el dia Mundial de la Diabetis per reivindicar la necessitat de garantir una bona atenció pública als malalts. “Cal que es donin les tires i agulles suficients per posar-se insulina sense que es doni l'elevada reutilització que s'està fent en aquest moment”, afirma la presidenta de l’Associació de Diabètics de Catalunya, Montserrat Soley.

Entrevista Presidenta Associació Diabètics de Catalunya

TOP