En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Bellaterra, exemple d'esportivitat

sansibellaterraEl bonic paratge de Bellaterra s’ha convertit ja en un referent de l’atletisme català. Ho ha fet gràcies a l’esforç dels organitzadors de La Sansi Bellaterra,  l’EMD de Bellaterra i el Club d’Atletisme la Sansi.

Bellaterra és una Entitat Menor Descentralitzada (EMD) amb poc més de 2.700 habitants que un cop l’any, el dia de la Diada de Catalunya, acull una cursa amb més de mil atletes. Aquest any la Sansi Bellaterra, cursa popular més nombrosa durant la Diada del 2012 i 2013 a Catalunya, ha assolit un nou rècord d’inscrits amb un total de 1.350 corredors.

Molts corredors es preguntaven com pot ser que Bellaterra aconsegueixi captar tants participants i convertir-se en un referent del calendari esportiu. Doncs bé, com és habitual, la feina ben feta gairebé sempre té recompensa. Tant l’EMD de Bellaterra com el Club d’Atletisme La Sansi han invertit molts recursos en fer realitat aquesta cursa.

Congregant un equip humà de voluntaris que s’hi ha deixat la pell, establint aliances empresarials de futur, contactes amb la premsa, quedant bé amb tothom, mesurant un circuit de forma pulcre, vigilant que tots els detalls fossin pensats, homenatjant a grans esportistes, creant rivalitat entre esportistes de renom, potenciant l’esport local... És un fet que la Sansi de Bellaterra ha vingut per quedar-se. En aquesta segona edició la cursa ha deixat palesa que l’organització d’un esdeveniment com aquest, si es treballa a consciència en tots els detalls, pot arrelar en un ventall de poblacions ampli.

Des d’e-deon.net volem felicitar als organitzadors i a tots els participants.

TOP