En què et podem ajudar?

A gestionar la comunicació
Vols un web, newsletter's?
A millorar la teva reputació 

Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís, envia'ns la teva consulta a info@e-deon.net

ATENCIÓ AL CLIENT

Dill - Div: 9h - 19h
Dissabtes i festius només urgències
(0034) 636 76 69 22 -  647 75 80 12

Registrar-se

*

*

*

*

*

*

No recordes la teva contrasenya?

*

Articles

L’externalització de serveis com a clau econòmica empresarial

externalitzacio-serveis-empresa-previa

Durant el desenvolupament de les funcions professionals, qualsevol empresa bé sigui pime o gran empresa, s'ha d'enfrontar en algun moment a les exigències socials i realitzar tasques de comunicació i màrqueting, per les quals s'ha de definir una estratègia pròpia i efectiva.

És en aquest punt on entra en joc una variable de gran rellevància que marcarà el transcurs d'aquestes tasques: crear un departament propi o externalitzar-ho? Al context actual de crisi econòmica, la segona opció és la que s'ha desenvolupat amb més efectivitat, sobretot si no es tenen recursos econòmics per a la contractació de personal.

Pokémon Go: més que una app, un negoci per a tots

pokemon-go-app-edeon

Més enllà de l’anècdota de trobar persones a llocs insospitats com la façana de l’hotel Arts a Barcelona en busca i captura d’una criatura monstruosa virtual, no oblidem aquest important apunt, el que és cert és que l’aplicació de Nintendo, Pokémon Go, presenta cada cop més beneficis per a les empreses al món real; per a tots aquells que saben explotar l’ús i la fama d’aquest invent de Niantic, l’empresa tecnològica presidida per John Hanke que ha fet de Pokémon Go la aplicació més descarregada en els últims anys, superant Whatsapp i Snapchat.

Aquest negoci, més que viable per a Nintendo, ideòloga de la aplicació, per a Niantic, que la ha desenvolupat i per a App Store i Google Play, com a venedores; sembla disposat a repartir els seus beneficis amb aquelles empreses que estiguin interessades en participar de la febre Pokémon i servir-se de les seves eines per captar més clients.

Rendibilitzar espais amb Social WiFi

wifiRendibilitzar espais és una tasca que afecta a moltes professions. Arquitectes, constructors, restauradors, hotelers, gimnasos, comerços locals, grans superfícies, clíniques sanitàries, etc.

Tots ells tenen en comú l’oferiment d’espais on els seus clients han de passar-hi estones agradables. Hi ha exemples molt bons, des del famós “aparca marits” en un centre comercial de Barcelona, una zona chill out a un gimnàs de Madrid o un bon racó de lectura temàtica a un hotel d’Andorra. Tots aquests espais han estat pensats per satisfer els desitjos dels usuaris i molt provablement, tots ells, oferiran connexió WiFi de franc a tots els usuaris.

 

Les pimes a les xarxes socials

pime-social-mediaEl 46% de les pimes encara no tenen cap perfil a les xarxes socials. Segons un estudi de SAGE sobre les TIC, les petites i mitjanes empreses sovint van per darrera de les grans marques en adopció de tecnologia, fet força evident si tenim en compte que la majoria de pimes no disposen de tants recursos, temps o professionals, com les grans empreses.

L'agència de marketing de Sant Cugat, e-deon.net, al Congrés estatal de Centres de Negoci

ACNAquest divendres 15 d'octubre ha tingut lloc a Madrid, a Torre Espacio, el Congrés Estatal de Centres de Negocis  organitzat per l'Asociación española de Centros de NegociosDues empreses de Sant Cugat hi han tingut presència, SC Trade Center en condició de centre de negocis associat i e-deon.net, com a ponents i empresa que ofereix serveis al sector.

Ofertes Community Manager

Responsable de comunitatVolem ser la vostra agència de Comunicació i Màrqueting i és per això que per aquest mes de setembre oferim preus especials a petites i mitjanes empreses.

Tenim el Community Manager que necessites. Deixa de buscar i confia en els nostres professionals. Des de les nostres oficines de Girona i Sant Cugat del Vallès ens arremangarem i treballarem colze a colze amb els professionals de la teva empresa.

e-deon.net segueix creixent amb la nova oficina de Girona

girona2Des d’aquest mes de maig la nostra agència compta amb una nova seu situada al Parc Científic i Tecnològic de Girona. Des de les oficines gironines en Xavier Morlans (Moorly) coordinarà i gestionarà totes les accions de tecnologia i disseny de la nostra cartera de clients. 

Aconsegueix un bon contingut únic i millora el teu posicionament web SEO

seo-e-deonA dia d'avui, tot aquell interessat en la captació de públic per a la seva pàgina web ha de tenir en compte una sèrie de factors, per exemple el propi disseny de la pàgina. Tan important com això, és també, el generar contingut únic, ja que serà un dels factors finals que condicionarà el posicionament web SEO.

Mark Zuckerberg: “Connectar a les persones és el que feia, faig i seguiré fent”

facebook22“Sempre he volgut connectar a les persones. Quant de petit, els meus companys es barallaven entre ells, a mi el que em preocupava era que es portessin bé. Connectar a les persones és el que feia, el que faig ara amb Facebook, i el que seguiré fent”. Així, va concloure Mark Zuckerberg la seva última sessió de preguntes i respostes, que no va tenir lloc a Estats Units com és habitual, sinó en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el passat 4 de març. Sí, el dia següent del seu sopar amb Shakira i Gerard Piqué.

5 avantatges de vendre productes i serveis en línia

prestashopJocs, peces de cotxes, llibres electrònics, pel·lícules, música, dissenys gràfics i aplicacions informàtiques. Assessorament, formacions, experiències. Tot això o molt més són productes digitals que es poden vendre per internet.

TOP